Wij verkopen aan huis biologische eieren, biologische soepkippen en kakelroom. (zelfbediening).

De eieren zijn er in 3 soorten/ prijzen: gewoon  XL (grote, meestal dubbeldooiers) en puur natuur. De laatste zijn eieren met een schoonheidsfoutje. Ze zijn niet helemaal schoon. Geen breukjes en deukjes, maar voor de rest een prima ei.

Kakelroom is een alcoholische lekkernij. Advocaat mag pas advocaat heten als er 14 % alcohol in zit, in de kakelroom zit 7 % alcohol. Te koop in hoeveelheden van 300 ml en een fles van 500 ml. Circa 5 maanden houdbaar. In ieder geval verkrijgbaar rond de feestdagen (Kerst, Pasen). Gemaakt van onze eigen biologische eieren.

De soepkippen (biologisch) zijn uitgelegde legkippen, die hier bij ons thuis op de Zandweg hebben gelopen. Prima om soep van te maken. Mits met geduld bereid ook prima toepasbaar voor andere gerechten. Het kippenvlees heeft meer ‘bite’ dan gewoon.

Er zijn nog een aantal vleesproducten, namelijk cordon bleu, kipburgers en kipschnitzels. Allemaal biologisch, verpakt per 2 stuks.

In de zomer vindt de verkoop plaats vanuit de bakfiets onder de hooiberg, in de winter vanuit het oude melkhok (bij de voordeur). Diepvriesproducten zijn altijd te vinden in het oude melkhok. Een actuele prijslijst is in de verkoopkar te vinden.